2014/06/16

Kérés

Sziasztok!
Az érdeklődés - már ha egyáltalán volt - még kisebbre csökkent, és én hogy őszinte legyek abszolút nem látom értelmét a folytatásnak, annak ellenére, hogy a részek meg vannak írva: nem tudom, kinek tegyem fel.
Érdekel titeket a történet?
Ha igen, kérlek jelezzétek, köszönöm.
Ennyi lettem volna,
Eleanor Blue x

4 megjegyzés:

  1. ha abba mered hagyni, én esküszöm, átmegyek és egy zseblámpát fogok a szádba dugni, hogy ne aludj éjszaka! alig derült ki valami a történetből, és ahogy mondtad, vannak megírva részek... én azt mondom, ne add fel, ha jó történetet hozol ki az egészből, amiben 100%-ig biztos vagyok, akkor annak meg is lesz az eredménye! az olvasók majd jönni fognak, hisz tehetséges vagy! úgyhogy kérlek, ne hagyj abba még egy történetet már az elején.. elhiszem, ha néha úgy érzed, ez mégsem megy, de honnan tudnád, ha még nem próbáltad? tehát ajánlom, hogy folytasd, és örülj, mert nem szokásom ennyit írni egy kommentbe :D
    (ha meg nem hallgatsz rám, betartom az ígéretem)
    és ne feledd! imádlak ;*

    VálaszTörlés
  2. Kedves Eleanor!
    Eddig nem írtam erre a blogodra, de úgy érzem, most itt az ideje.Nem vagyok hozzászokva az ilyesmihez, hiszen nagyon kevés olyan 1D-s történet van, ami tetszik, de ez megfogott. Foggalmam sincs, hogyan, hiszen ilyen hangvételű történeteket nem szoktam olvasni. Kérlek szépen, ne hagyd abba! Sem a történetet, sem az írást, hiszen van tehetséged hozzá! Ne okozz csalódást, kérlek! :)

    VálaszTörlés
  3. DRÁGÁM!
    ENGEM NAGYON NAGYON ÉRDEKEL, ÉS EZT REMÉLEM TUDOD, ÉS NEM KEZDENÉK EL MEGINT MAGYARÁZKODNI NEKED AZ IDŐHIÁNYOMRÓL, MERT MÁR ELEGET PANASZKODTAM SZERINTEM, SZÓVAL CSAK JELZEM, A HÉTEN MINDENKÉPP PÓTLOM A LEMARADÁSOM ÉS HA ABBA MERED HAGYNI MEGKERESLEK ÉS KINYÍRLAK!
    SOK PUSZI ÉS BOCSI A NAGYBETŰÉRT, DE BIZTOSRA AKAROK MENNI ABBAN, HOGY NEM HAGYOD ABBA,
    VIVIAN<3333333

    VálaszTörlés
  4. Hali! Folytasd! Ügyes vagy! Érdekel ez a történet,nap mint nap felnézek ide a részek miatt. :) Szóval kérlek folytasd!!
    Puszi: Rebus

    VálaszTörlés